Glasproductie

Isolatieglas wordt geproduceerd in een glasfabriek. Twee lagen glas worden op een speciale manier aan elkaar verbonden en kennen een coating. Hoewel de glas productie veel energie kost is het toch nog goed voor het milieu. Dit komt doordat de ramen met isolatieglas veel energie helpen te besparen, alle jaren dat ze in de kozijnen zitten.

Kijken in de productieruimte?

Als je een offerte gaat opvragen voor een raam dan is het misschien wel mogelijk om een rondleiding te krijgen om te zien hoe de productie gemaakt wordt. Of misschien heeft een van de adviseurs een video om je te laten zien hoe het glas geproduceerd wordt in hun werkplaats.

Wat zijn de kosten?

De kosten van glasproductie bepalen natuurlijk uiteindelijk wat je per m2 moet gaan betalen. De prijzen van HR+ glas per m2 is op dit moment 75 euro tot 80 euro per m2. Het is slim om verschillende offertes op te vragen bij meerdere aanbieders van HR+ glas om zo een goed beeld van de kosten te krijgen. Informeer ook naar de kosten van het plaatsen van het glas en de garantie die je op het werk krijgt.

Wat kost een glaszetter?

Wat kost het inhuren van een glaszetter? Neem nu contact op met bedrijven in jouw regio, vergelijk het aanbod en kies voor de beste deal. Deze dienst is gratis en vrijblijvend.