HR glazen

HR glazen helpen je om geld te besparen op je stookkosten. Door HR glazen in je huis te nemen zal je minder stookkosten krijgen. Het is dus een slimme zet om voor deze glazen te kiezen. Als je nog geen HR glazen in je woning hebt dan is het goed om dit te overwegen. Je zal de investering binnen 2 tot 3 jaar terugverdienen (afhankelijk van je huidige situatie) en lachend door het raam kunnen kijken. Je helpt trouwens ook mee om het milieu minder te belasten. Twee vliegen in een klap dus.

Wat kosten HR glazen?

Er is HR glas vanaf 65 euro tot 80 euro per m2. Je kunt het beste naar een glaszetter bij jou in de buurt gaan om te ontdekken wat er precies mogelijk is en wat de kosten zijn voor jouw woning. Je kunt dan ook de kosten voor het zetten van het glas met de glaszetter bespreken.

Hoog rendement HR glazen!

HR++ glazen zijn op dit moment erg populair. Daarnaast is de HR+++ met een drie dubbele glas laag ook bijzonder populair. Het helpt je om het warmteverlies vanuit je woning te beperken, bespaar je aanzienlijk op je energiekosten en zorgt het ook voor een extra zonwerende optie.

De besparing op je energiekosten

Door te kiezen voor HR++ glazen zal een gemiddelde rijtjeswoning in ons land 120 euro tot 250 euro per jaar kunnen besparen. We gaan er dan vanuit dat er 20 m2 glas in de rijtjeswoning zit. Een mooie besparing en een goede reden om voor HR glazen te kiezen in je huis.

Glaszetters vergelijken?

Door het aanbod te vergelijken kun je een betere keuze maken en mogelijk besparen op de kosten voor het inhuren van een glaszetter. In Nederland zijn er meer dan 1000 glaszetters actief en is het maken van een goede keuze niet altijd even makkelijk. Daarom is het verstandig om offertes op te vragen en het aanbod naast elkaar te leggen. Zo zie je direct wie de beste deal heeft en betaal je niet te veel voor je opdracht. Zie: offertes glaszetter.

Wat kost een glaszetter?

Wat kost het inhuren van een glaszetter? Neem nu contact op met bedrijven in jouw regio, vergelijk het aanbod en kies voor de beste deal. Deze dienst is gratis en vrijblijvend.