Tarieven HR ++ glas

Als je HR++ glas wilt laten zetten dan is het natuurlijk goed om de tarieven te kennen. Het is mogelijk om meerdere offertes op te vragen om zo een goed beeld van de kosten te krijgen. Natuurlijk kunnen we je ook een indicatie geven. Het gemiddelde HR++ glas tarief ligt rond de 80 euro tot 85 euro per m2.

Het HR++ glas laten plaatsen

Natuurlijk moet je het HR++ glas ook laten plaatsen. Je krijgt dan immers garantie en weet ook dat het glas er goed in wordt gezet. Vaak moet je rekenen op een verdubbeling van de prijs van het HR++ glas. Het is echter een verstandige investering. Wat als je het HR++ glas zelf gaat zetten en het dan uit het kozijn valt? Of wat als er een kier ontstaat? Dan heb je natuurlijk een probleem. Het is daarom slimmer om het door een vakman te laten doen. De kosten van een glaszetter liggen tussen de 35 en de 70 euro per m2. Het verschil ontstaat door de complexiteit van het plaatsen. Een raam op de begane grond is natuurlijk gemakkelijker te plaatsen dan een raam op de tiende verdieping.

Een offerte opvragen is ons advies!

Door meerdere offertes op te vragen kun je de tarieven van isolatieglas met elkaar vergelijken. Ook is het mogelijk om te ontdekken hoe de kwaliteit is en de garantie op het werk van de glaszetter. Kortom: je krijgt volop duidelijkheid.

Wat kost een glaszetter?

Wat kost het inhuren van een glaszetter? Neem nu contact op met bedrijven in jouw regio, vergelijk het aanbod en kies voor de beste deal. Deze dienst is gratis en vrijblijvend.