Klasse 3

Er zijn een achttal verschillende klassen bij inbraakwerend glas. Ze worden op basis van een test met een stalen bal en met hamers en bijlen ingedeeld. Klasse 3 inbraakwerend glas is goed genoeg om drie keer een ijzeren bal op dezelfde plek te krijgen vanaf zes meter hoogte. Voor veel huishoudens in Nederland is dit meer dan voldoende.

Hoe kies je de juiste klasse?

Natuurlijk kun je willekeurig een klasse kiezen. Het zou inbraakwerend glas van klasse 3 kunnen zijn. Het is echter verstandig om met een professional te overleggen welke van de 8 klassen het beste is voor jouw huis. In een kort gesprek is vaak al snel duidelijk welke van de klassen het beste is voor jouw woning. Hierna kun je ontdekken wat de kosten zijn. Naast de kosten van het inbraakwerend glas moet je ook rekenen op kosten voor het laten plaatsen van het glas.

Wat zijn de kosten voor het plaatsen?

Als je kiest voor klasse 3 inbraakwerend glas dan is het slim om het door een professional te laten plaatsen. De professional heeft een jarenlange ervaring in het plaatsen van inbraakwerend glas en daarnaast krijg je ook een garantie op het werk. Het is dus vakmanschap waar je voor betaald, plus de garantie dat het voor vele jaren op de juiste manier blijft zitten. Een combinatie waar je natuurlijk volop van kunt genieten.

Wat kost een glaszetter?

Wat kost het inhuren van een glaszetter? Neem nu contact op met bedrijven in jouw regio, vergelijk het aanbod en kies voor de beste deal. Deze dienst is gratis en vrijblijvend.