Glaszetter tarieven

Als je een glaszetter wilt gaan inhuren dan is het natuurlijk goed om bekend te zijn met de tarieven. Er zijn verschillende manieren om deze prijzen te ontdekken. Graag bespreken we de mogelijkheden met je.

Hoe ontdek je de tarieven?

Een eerste mogelijkheid om achter de verschillende tarieven te komen is door op het internet te gaan speuren naar een prijs per m2 per bedrijf. Je kunt dan al snel een overzicht vinden met een prijs van ongeveer 100 euro per m2 voor HR++ isolatieglas.

Een tweede mogelijkheid

Een tweede optie is om een glaszetter langs te laten komen om de afmetingen van de ramen op te nemen om zo een nauwkeurige offerte te krijgen. Het voordeel is dat de kosten zeer exact zullen zijn. Het is echter een zeer omslachtig proces om zo offertes te krijgen.

De oplossing?

Via onze offerte service kun je in een keer meerdere offertes opvragen bij glaszetters in de buurt. Op die manier krijg je een verscheidenheid aan offertes binnen. Hoewel het misschien net de nauwkeurigheid mist van een persoonlijk bezoek, geven de offertes een goede indicatie. Een betere indicatie dan bij een speurtocht op het internet.

Wat kost een glaszetter?

Wat kost het inhuren van een glaszetter? Neem nu contact op met bedrijven in jouw regio, vergelijk het aanbod en kies voor de beste deal. Deze dienst is gratis en vrijblijvend.