Bouwbesluit

Als je een gebouw of huis gaat bouwen dan is het natuurlijk belangrijk om aan alle eisen en regels te voldoen. Zo is het belangrijk om aan het veiligheidsglas bouwbesluit te voldoen. Denk aan grote ramen in hoge gebouwen. Het is natuurlijk de overheid welke ook graag wil voorkomen dat er nare ongelukken ontstaan. Daarom is er een bouwbesluit. Hierin zijn verschillende regels vastgelegd rondom veiligheidsglas.

Regels in overleg met de glasbranche

Er zijn geen keiharde wetten rondom veiligheidsglas. Wel is er een bouwbesluit gemaakt tussen de overheid en de glasbranche. Hierin staan de meest belangrijke punten genoemd. De wet heeft wel vastgelegd dat er met state-of-the art bouwmethodes gewerkt moet worden. Veiligheidsglas valt hier natuurlijk ook onder. Het is van vandaag de dag en het zorgt voor veiligheid.

Kwaliteit boven alles!

Net als bij zoveel zaken is het belangrijk om te kiezen voor kwaliteit. Kies voor veiligheid en vakmanschap. Let hierbij op de kwaliteit van het veiligheidsglas en ook op de kwaliteit van het plaatsen van het isolatieglas. De combinatie van deze twee zorgen voor een veiligheidsglas waar je lang van kunt genieten.

Een stapje extra!

Het is natuurlijk altijd slim om een stapje extra te doen ten opzichte van het bouwbesluit. Hierdoor is het mogelijk om een goed en veilig gebouw te krijgen.

Wat kost een glaszetter?

Wat kost het inhuren van een glaszetter? Neem nu contact op met bedrijven in jouw regio, vergelijk het aanbod en kies voor de beste deal. Deze dienst is gratis en vrijblijvend.